TED İzmir Koleji Ä°NSAN KAYNAKLARI
Atatürk Kösesi

Ekim 2017

TED Aliağa Koleji; Atatürk Ä°lkelerini ve bilimsel düşünceyi benimsemiş, yaratıcı, yeniliklere ve değişimlere açık, dinamik, sürekli kendini geliştirmeyi hedefleyen insan kaynağını istihdam etmeyi, istihdam ettiği bu kaynağın kalıcılığını ve verimliliğini sağlamayı kendine ilke edinmiştir.

Akademik Kadro Başvuruları:

TED Aliağa Koleji eğitim kadrosu işe alım süreci tüm Türk Eğitim Derneği Okullarında olduğu gibi Ankara’da bulunan Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi tarafından yürütülmektedir.
Eğitim kadrosu başvuruları http://ik.ted.org.tr web sayfasından yapılmaktadır. Faks ya da e-posta yoluyla yapılan başvurular değerlendirilmemektedir.

Akademik Kadro Dışındaki Başvurular:

Akademik kadro dışındaki başvurular için adaylarımız, info@tedaliaga.k12.tr adresine özgeçmişlerini gönderebilirler. Tüm başvurular değerlendirilecek ve görüşme yapılan adaylarımıza değerlendirme sonucu ile ilgili geri dönülecektir.

TED İzmir Koleji HIZLI ERİŞİM MENÜSÜ

k12net Sistemi - TED Aliaga Koleji   TED Aliaga Koleji Okul Aile birligi Haber   Veli El Kitapçigi - TED Aliaga Koleji

TED Genel Merkez - TED Izmir Koleji   Tanitim videolari - TED Aliaga Koleji   Veli Bülteni - TED Aliaga Koleji   TED Mesale Dergisi - TED Aliaga Koleji

TEDMEM - TED Aliaga Koleji 10.000 Genç Mesale TED Ünversitesi TED Ünivesitesi Sanal Tur