BAŞVURULAR

• Forum başvuruları 17 Ocak 2020 tarihinde başlayacaktır.
  • Komite Başkanı başvuruları, Gazeteci ve Delege başvuruları 15 Mart 2020 tarihlerinde sona erecektir.
  • Etkinliğe katılabilecek okul sayısında sınır olmamakla birlikte her okuldan katılabilecek delege sayısı maksimum 12’dir. (Bu sayıya komite başkanları, gazeteciler ve organizatörler dâhil değildir.) Delege başvuruları bireysel yapılamaz, delegeler sadece okullarındaki refakatçi öğretmen ile foruma katılabilir. Komite başkanı ve gazeteci başvurularında konferansa kabul, kişinin başvuru formunda bulunan sorulara verdiği yanıtların niteliğine göre gerçekleştirilecektir.
  • Danışman Öğretmenlerimizin, ilgili formları (Komisyon Başkanı Formu / Delege Formu / Gazeteci Formu) öğrencilere doldurtup danışman öğretmen başvuru formunu da ekleyerek elektronik ortam üzerinden (Word dosyası olarak) [email protected] adresine gönderilmesini sağlamaları gerekmektedir.
  • Komite başkanı ve gazeteci başvuruları bireysel yapılabilir.

Danışma Öğretmen Formu (İNDİR)
Delege Başvuru Formu (İNDİR)
Gazeteci Başvuru Formu (İNDİR)
Komite Başkanı Başvuru Formu (İNDİR)